Ö-rapporten

Tankar från en stor och en liten ö

Sorg

Publicerad 2009-04-04 02:23:32 i Betraktelse,

Det har inte varit bra. I tre veckor har jag gråtit, tuggat på fingrarna och inte kunnat sova. En kolega sa att man inte får sörja en hund men det skiter jag i - hon var min kompis, min tredje unge.
Dumma hund - varför sprang du över vägen? Varför var din bästa-kompis-hund på andra sidan? Varför kom det en gammal tant körande? Så många "varför", "om" och "om inte" att man blir tokig.

När jag kommer hem hoppas jag varje gång att det var en mardröm och att hon ska stå där och vifta på svansstumpen. Att hon ska ligga i min säng när jag vaknar. Att hon ska skrota runt i trädgården när jag tittar ut.

Jag är arg på att det finns bilar, vill inte titta på min blogg för där står det hemska, kan inte stoppa handen i fickan på min jacka för där ligger det hundgodis. Kan absolut inte ta något ur källarfrysen för där ligger foxy och väntar på begravning.

Hur ska man göra? Skaffa en ny - det går inte att hittat någon som är lika bra, lika vacker, lika klok, lika ... helt enkelt. Jag tittar på hundannonser varje dag men jag hittar ingen klon.

Om

Min profilbild

Det är bara jag ...

Det heter inte "kris" längre, det heter "utvecklingsfas". Vad ska man bli när man blir stor? När blir man stor? Blir man det någonsin? Livet är toppen och ändå har man någon knasig lust att vända allt på ända? Flytta, säga upp sig, studera, skaffa moppe ... Nu är "fasen" över, men jag kan inte sluta skriva.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela