Ö-rapporten

Tankar från en stor och en liten ö

Hunden är död

Publicerad 2009-03-11 10:51:37 i Betraktelse,

I morse blev hon påkörd och dog i min famn. Sorgen är stor efter Foxy - världens smartaste och klokaste. Hur kan man hitta en lika bra hund? Varför varför varför måste det vara så här?

Mandlar och balett

Publicerad 2009-03-11 07:40:40 i Betraktelse,

Nu har tröttheten kommit i kapp. I början av ÅR- ÅR-säsongen kunde jag sitta till två på natten utan problem. Nu är jag så trött att jag har knappnålsögon kl åtta. Det måste vara bristen på hundpromenader. Mia och Klara är slut - sorg!
Yngsta sonen har opererat bort halsmandlarna. Spännande och ajjigt. Jag var med när han sövdes, huu så hemskt.
Äldsta sonen vill gärna vara lite sjuk, tycker att det är orättvist mycket dalt med brorsan. Han var föresten på vippen att söka Kungliga Svenska Balettskolan - av misstag. De du T. Hans kompis, vars familj är en dansande sådan, skulle söka in och ville ha sonen med som stöd. Sonen fjuttade runt han också bara på skoj. Till sista intagningsprovet ringde de från skolan och bad honom komma, då kom han plötsligt på att han ville ju inte alls dansa balett.

Om

Min profilbild

Det är bara jag ...

Det heter inte "kris" längre, det heter "utvecklingsfas". Vad ska man bli när man blir stor? När blir man stor? Blir man det någonsin? Livet är toppen och ändå har man någon knasig lust att vända allt på ända? Flytta, säga upp sig, studera, skaffa moppe ... Nu är "fasen" över, men jag kan inte sluta skriva.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela