Ö-rapporten

Tankar från en stor och en liten ö

Tabu

Publicerad 2007-02-28 23:26:55 i Betraktelse,

I mataffären gick jag förbi två enormt fullmatade damer. De hade fyllt sin vagn med chipspåsar och chokladkakor och skulle just kasta sig över den 8 meter långa godisväggen med skoporna i högsta hugg. Jag fick en sån enorm lust att säga:
– Låt bli! Det ska inte vara mer! Gå till grönsaksdisken och kolla in mandarinerna, dippa morötter och ät en riktig middag istället. Ni dödar er själva. Ni mår inte bra, ni ser inte friska ut och ni är en dålig förebild för era barn.
... men det gör man ju inte  ...

Kommentarer

Postat av: surr

Publicerad 2007-03-01 08:15:18

nej man gör ju inte det.. men fan vet om de inte skulle behöva att nån gjorde det.. de kommer ju aldrig att inse det själva.. du skulle samtidigt ha tagit ur chipspåsarna och hoppat sönder dem också.. mitt framför ögonen på dem och sen sprungit lite så de fick lite motion när de jagade dig..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det är bara jag ...

Det heter inte "kris" längre, det heter "utvecklingsfas". Vad ska man bli när man blir stor? När blir man stor? Blir man det någonsin? Livet är toppen och ändå har man någon knasig lust att vända allt på ända? Flytta, säga upp sig, studera, skaffa moppe ... Nu är "fasen" över, men jag kan inte sluta skriva.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela