Ö-rapporten

Tankar från en stor och en liten ö

ö-bo kastar in handuken

Publicerad 2007-06-07 10:47:29 i Betraktelse,

Povel är död. Han bodde inte långt här ifrån, på andra sidan vägen. Jag har inte sett honom på länge och detta kan ju förklara saken. Såg man honom så var det i bil och han körde lika dåligt som han var bra på att spela piano.

Kommentarer

Postat av: surr

Publicerad 2007-06-07 11:27:44

oj.. shit.. ja han kunde vränga ord han.. och spela piano.. han har ju funnits hur länge som helst.. och sett lika typ ut..

Postat av: Anna

Publicerad 2007-06-09 15:17:07

Påvel borta...trisst!
Jag fick 5:a i musik av hans son Micke som vickade i Bodal en kort period..Hii han fick sparken för han lirade så högt på elgitarren att Mattelektionen inte funkade i klassrummet ovan!:)Lotta Rammel var dåtidens skönhetsideal och har fortfarande vackert hår....Abba borta, Beppe borta och nu Påvel....finns det några coola kändisar kvar på ön ?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det är bara jag ...

Det heter inte "kris" längre, det heter "utvecklingsfas". Vad ska man bli när man blir stor? När blir man stor? Blir man det någonsin? Livet är toppen och ändå har man någon knasig lust att vända allt på ända? Flytta, säga upp sig, studera, skaffa moppe ... Nu är "fasen" över, men jag kan inte sluta skriva.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela