Ö-rapporten

Tankar från en stor och en liten ö

Amerika!

Publicerad 2007-05-30 12:10:26 i Betraktelse,

Allt är ju så mycket större, högre, tjockare och mer ... mycket mer ... extra allt, lixom. Jag ska berätta mer när jag smält alla pankakorna med sirap.
När vi landat förstod vi genast att ska man vara rädd för några så är det inte massmördare, rånare, krack-heads från bronx eller terrorister - det är poliserna som man ska akta sig för. Hu så läskiga de är. En medresenär tog upp mobilen för att meddela sin fru att han hade landat, genast blev han brutalt omhändertagen och ifrån tagen mobiltelefonen. När han frågade varför svarade polisen att det var ett djävla privilegium för honom att få komma till USA . Mobilen fick han inte tillbaka.

Kommentarer

Postat av: surr... igen....

Publicerad 2007-05-30 12:45:50

skulle aldrig stå ut i amerika.. är livrädd för poliser (speciellt de med böteslappar) och älskar min mobil...

Postat av: carina

Publicerad 2007-05-30 13:03:58

vi hyrde bil i USA det tog cirka tio minuter så var polisen på oss och vi fick böter.... (fortkörning)

Postat av: SideShow Surfer

Publicerad 2007-06-07 23:02:56

Landet ser mellanåt ut att vara mer eller mindre i någon form av upplösning moraliskt och ekonomiskt.Undrar bara hur det kunde gå så snabbt då de som nation inte är så värst gamla.Men med krig i varje världs del till hisnande kostnader samtidigt som många ute på landet rent ut sagt lever i ren misär så är det ju inte så konstigt om det uppstår oro och nervositet i ett ekonomiskt och krigshotat land som USA som mer och mer väver in sig i en självpåtagen roll som världs frälsare på gott och ont och en ständig nervositet för påtryckningar utifrån.
Ha det gott.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det är bara jag ...

Det heter inte "kris" längre, det heter "utvecklingsfas". Vad ska man bli när man blir stor? När blir man stor? Blir man det någonsin? Livet är toppen och ändå har man någon knasig lust att vända allt på ända? Flytta, säga upp sig, studera, skaffa moppe ... Nu är "fasen" över, men jag kan inte sluta skriva.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela