Ö-rapporten

Tankar från en stor och en liten ö

Bostads-cirkusen

Publicerad 2007-05-26 19:48:38 i Betraktelse,

Nu är huset framför vårt sålt. Det gick för 7,6 miljoner, Nästan två miljoner över utgångspris.
Oj oj oj, man är glad att man inte är ute och letar hus själv i denna hysteriska tid. Tänk att ha lån på så mycket, om man inte sålt en bostadsrätt eller hus, så går det ju inte. De som köpte var i 50 års åldern och inte alls en barnfamilj som det borde ha varit.

Kommentarer

Postat av: surr

Publicerad 2007-05-26 20:35:31

tror jag ska flytta mitt hus till stockholmia å sälja om det där.. kan nog tjäna lite på det med tanke på att jag själv gav 0.4 milj... kul att ha dig tillbaks!

Postat av: Anna

Publicerad 2007-05-28 23:42:22

Hallå!!
Jag är född på Lidingö men flytta när jag var 37..pga just hus priserna! Men skam den som ger sig...Ensamstående och husdrömmar..vad göra ? Jo drygt en timme norr har jag hittat mitt paradis och ångrar mej inte!! Blir lite lessen dock ibland att mina ungar om de vill tillbaka måste just köpa hus för dessa fantasisummor!!
Men Lidingö finns i mitt hjärta....Fin sida Du har! Ps.Livet börjar efter 40!

Postat av: carina

Publicerad 2007-05-29 09:09:37

Maken köpte vårt hus 84. För femhundratusen. Nu sålde de ett renoveringsobjekt tre hus ifrån oss för fem miljoner. Herregud man sitter ju på en guldgruva!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det är bara jag ...

Det heter inte "kris" längre, det heter "utvecklingsfas". Vad ska man bli när man blir stor? När blir man stor? Blir man det någonsin? Livet är toppen och ändå har man någon knasig lust att vända allt på ända? Flytta, säga upp sig, studera, skaffa moppe ... Nu är "fasen" över, men jag kan inte sluta skriva.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela