Ö-rapporten

Tankar från en stor och en liten ö

Här var det dramatik nyss

Publicerad 2007-11-06 23:42:27 i Betraktelse,

Brandbilar, 4 stycken, ambulans och polis kom farande till grannhuset. Rök, någon var hysterisk och kastade ut saker genom ett fönster. Klart man blir nyfiken och låtsas gå ut med hunden. Hunden tyckte dock att det var en jätte dum idé och ville inte alls gå åt rätt håll. Vägen avspärrad och någon fick åka bår.

Kommentarer

Postat av: carina

Publicerad 2007-11-07 22:58:51

hahaha... vad roligt, vad hon måste ha undrat, jag syns mest omkring stockholms södra förorter...

Postat av: carina

Publicerad 2007-11-07 23:02:17

oj... kommentaren innan gällde ju inte ambulanser och brandbilarna, det var ett svar på din kommentar på min sida (du fattar det men kanske inte nån annan som läser här och klassar mig som ett psykfall som gläds åt andras olycka)

Postat av: sanna

Publicerad 2007-11-08 09:23:35

Carina, jag tror att kommentaren passade väl in på båda. Tanten hade i fyllan och villan somnat med en fimp, så det stämmer - hon blev nog förvånad. Det var i allafall ingen fara, hon är lika full som vanligt redan. Huset klarade sig också.

Postat av: surr

Publicerad 2007-11-08 19:38:42

hej mina kära psykfall båda två.. ni är härliga.. å va spännande med lite dramatik i området sanna.. kunde du inte ha burit hunden.. och skyllt på nåt bra som ryggskott elle rnåt om någon undrade varför han inte gick själv.. hade nog nyfikna jag gjort..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det är bara jag ...

Det heter inte "kris" längre, det heter "utvecklingsfas". Vad ska man bli när man blir stor? När blir man stor? Blir man det någonsin? Livet är toppen och ändå har man någon knasig lust att vända allt på ända? Flytta, säga upp sig, studera, skaffa moppe ... Nu är "fasen" över, men jag kan inte sluta skriva.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela