Ö-rapporten

Tankar från en stor och en liten ö

Drömmen som sket sig

Publicerad 2009-11-14 15:40:33 i Betraktelse,

Alla i Hollywood är skådisar. Alla servitriser, bensinmacks arbetare, affärsbiträden mm, alla väntar de bara på det stora genombrottet. Och det kommer, var så säker, de har bara inte hittat rätt agent ännu eller är bara en audition från en oscar alternativt en reklamfilm för frukostflingor.



På Hollywood boulevard stod ett gäng bedagade superhjältar och tjuvrökte. Deras yrke: att låta sig fotograferas av dumma turister och sedan begära 5 dollar för besväret att vara utstyrd i trikåer från arla morgonstund till sent på natten. Inga muskulösa godingar direkt utan härjade, magra, för långa, med kulmage och kutrygg, fimp i mungipan och häng på trikå-brallorna. Kan någon tala om för dem att tåget har gått, deras karriärer som skådis har skitit sig, dax att åka hem till Oklahoma och ta över farsans lanthandel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det är bara jag ...

Det heter inte "kris" längre, det heter "utvecklingsfas". Vad ska man bli när man blir stor? När blir man stor? Blir man det någonsin? Livet är toppen och ändå har man någon knasig lust att vända allt på ända? Flytta, säga upp sig, studera, skaffa moppe ... Nu är "fasen" över, men jag kan inte sluta skriva.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela